Bilverkstad - Biltjänst - Autoexperten

Biltjänst - Autoexperten är en bilverkstad belägen på Dalhemsvägen 35, 141 46 Huddinge i Stockholm. Med en poäng på 4,2 av 5 från 37 kunder, är det tydligt att företaget har gjort ett utmärkt jobb med att tillhandahålla högkvalitativ service till sina kunder.

Autoexperten är känd för sin snabba och effektiva service. De prioriterar alltid sina kunders behov och arbetar hårt för att se till att varje kund lämnar verkstaden nöjd med resultatet. Med sin erfarenhet och expertis inom området kan de hantera alla typer av bilreparationer och underhåll.

De erbjuder en mängd olika tjänster för att säkerställa att alla kunders behov möts. Deras tjänster inkluderar allt från enkla oljebyten till mer komplicerade reparationer av motorer och växellådor. De erbjuder också däckbyte, felsökning och reparation av elektroniska system i bilen.

Autoexperten är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till överkomliga priser. De förstår att bilreparationer kan vara dyra och strävar efter att hålla kostnaderna nere för sina kunder. De ger alltid en detaljerad uppskattning av kostnaderna för varje reparation, så att kunderna vet vad de kan förvänta sig.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Stockholm, är Biltjänst - Autoexperten definitivt ett företag att överväga. Med sin erfarenhet, expertis och högkvalitativa service, kan du vara säker på att din bil är i goda händer.

Om du vill veta mer om deras tjänster eller vill boka en tid för din bilreparation, besök deras webbplats på https://www.autoexperten.se. Där kan du också hitta deras kontaktinformation, inklusive telefonnummer 08-711 01 02.

Adress: Dalhemsvägen 35, 141 46 Huddinge
Telefonnummer: 87110102
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Biltjänst - Autoexperten

Öpetider Biltjänst - Autoexperten

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 11, 12 till 16
 • Tisdag: 07 till 11, 12 till 16
 • Onsdag: 07 till 11, 12 till 16
 • Torsdag: 07 till 11, 12 till 16
 • Fredag: 07 till 11, 12 till 14
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  87110102

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up