Bilverkstad - Bilteknik i Östersund AB - Autoexperten

Bilteknik i Östersund AB - Autoexperten är en pålitlig bilverkstad belägen på Bangårdsgatan 47, 831 45 Östersund i Jämtland Län. Med ett telefonnummer på 063-13 31 40, är det enkelt att boka tid för service eller reparation av fordon.

Autoexperten erbjuder en rad olika tjänster för att hålla bilen i toppskick. Deras erfarna mekaniker är specialiserade på att utföra allt från rutinmässig service till mer omfattande reparationer. De är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ service till rimliga priser.

54 kunder har betygsatt Bilteknik i Östersund AB - Autoexperten med en poäng på 4,4 av 5. Detta är ett bevis på deras förmåga att leverera god service och snabbhet i arbetet. Kunderna har uppskattat att de alltid är professionella och vänliga, och att de alltid gör sitt bästa för att lösa problemen på ett effektivt sätt.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad som kan ta hand om dina behov, så är Bilteknik i Östersund AB - Autoexperten det perfekta valet. De har en stark kundorienterad inställning och strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar.

Om du vill ha mer information om deras tjänster eller vill boka tid för service eller reparation, besök deras webbplats på https://www.autoexperten.se/hitta-butik-eller-verkstad/bilteknik-i-ostersund/. Du kan också kontakta dem direkt på telefonnummer 063-13 31 40. Bilteknik i Östersund AB - Autoexperten ser fram emot att hjälpa dig att hålla din bil i toppskick!

Adress: Bangårdsgatan 47, 831 45 Östersund
Telefonnummer: 63133140
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Bilteknik i Östersund AB - Autoexperten

Öpetider Bilteknik i Östersund AB - Autoexperten

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  63133140

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up