Bilverkstad - BDS

BDS är en välrenommerad bilverkstad belägen på Dalhemsvägen 46 i Huddinge, Stockholm. Med en imponerande 4,7 i kundbetyg och en poäng på 32 av 5, är BDS en av de mest pålitliga och professionella bilverkstäderna i området.

Med ett starkt fokus på kundservice och en passion för bilar, är BDS stolta över att erbjuda sina kunder en högkvalitativ service till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om det gäller en enkel reparation eller en mer omfattande service, kan kunderna alltid lita på att BDS-teamet utför sitt arbete med snabbhet och precision.

Med en imponerande expertis och en djup förståelse för bilteknik, är BDS-teamet välutrustat för att hantera alla typer av bilproblem. Från motorproblem till bromsar och däckbyte, finns det ingen uppgift som är för stor eller för liten för BDS att hantera.

BDS är också stolta över att erbjuda en rad olika tjänster för att möta sina kunders behov. Oavsett om det gäller en regelbunden service eller en akut reparation, kan kunderna lita på att BDS-teamet erbjuder en högkvalitativ och pålitlig service.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Huddinge, Stockholm, behöver du inte leta längre än BDS. Med en passion för bilar och en stark fokus på kundservice, är BDS den perfekta platsen för alla dina bilbehov.

Kontakta BDS idag genom att besöka deras webbplats på https://www.autobutler.se och upplev den högkvalitativa servicen som har gjort dem till en av de mest populära bilverkstäderna i området.

Adress: Dalhemsvägen 46, 141 46 Huddinge
Telefonnummer: 735611111
Web: autobutler.se
Tjänster: Bilverkstad

BDS

Öpetider BDS

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 16:30
 • Tisdag: 08 till 16:30
 • Onsdag: 08 till 16:30
 • Torsdag: 08 till 16:30
 • Fredag: 08 till 16:30
 • Lördag: 10 till 14
 • Hemsida

  Kör dit nu

  735611111

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up