Bilverkstad - Bilteknik i Katrineholm AB

Bilteknik i Katrineholm AB är en bilverkstad som har varit verksam i Södermanland län i många år. Med sin placering på Ljungvägen 24, 641 39 Katrineholm är den lättillgänglig för alla som behöver hjälp med sitt fordon. De är specialiserade på att erbjuda en rad olika bilreparationstjänster och har blivit kända för sin höga kvalitet på arbetet och deras snabba service.

Den stora mängden positiva recensioner från kunderna är ett bevis på deras höga standarder. Med en poäng på 4,9 av 5 från 16 kunder, är det tydligt att Bilteknik i Katrineholm AB har en stark kundbas som är nöjda med deras arbete.

De erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa kunderna att hålla sina fordon i toppskick. Deras expertis sträcker sig från grundläggande reparationer till mer komplexa uppgifter som motorrenoveringar och felsökning. Oavsett vad som behöver fixas, så är Bilteknik i Katrineholm AB redo att hjälpa till.

En av de största fördelarna med att välja Bilteknik i Katrineholm AB är deras snabba service. De förstår att tid är värdefullt för deras kunder och arbetar hårt för att vara så effektiva som möjligt. De arbetar också med hög precision för att se till att jobbet blir gjort rätt första gången.

Om du behöver hjälp med ditt fordon, så är Bilteknik i Katrineholm AB definitivt ett företag att överväga. Med deras höga standarder för kvalitet och snabb service, kan du vara säker på att du kommer att få den hjälp du behöver. Kontakta dem idag via deras webbplats http://www.bilteknik.com/ eller ring dem på 0150-911 15.

Adress: Ljungvägen 24, 641 39 Katrineholm
Telefonnummer: 15091115
Web: bilteknik.com
Tjänster: Bilverkstad

Bilteknik i Katrineholm AB

Öpetider Bilteknik i Katrineholm AB

 • Måndag : 07:30 till 16:30
 • Tisdag : 07:30 till 16:30
 • Onsdag : 07:30 till 16:30
 • Torsdag : 07:30 till 16:30
 • Fredag : 07:30 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  15091115

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up