Bilverkstad - Mekonomen Bilverkstad Strängnäs / Strängnäs Autoservice AB

Mekonomen Bilverkstad Strängnäs, även känd som Strängnäs Autoservice AB, är en pålitlig bilverkstad som ligger på Lärlingsvägen 7 i Strängnäs, Södermanland län. Med ett telefonnummer på 0152-168 68 är de redo att hjälpa sina kunder med alla bilrelaterade problem.

Denna bilverkstad erbjuder en mängd olika tjänster som är utformade för att möta behoven hos både privatpersoner och företag. De är specialiserade på att utföra reparationer och underhåll på alla typer av bilar, oavsett märke eller modell. Deras team av erfarna mekaniker arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att kunden får tillbaka sin bil så snabbt som möjligt.

Mekonomen Bilverkstad Strängnäs har ett gott rykte bland sina kunder, med 38 personer som har gett dem en poäng på 4,4 av 5. Detta beror på den höga kvaliteten på deras arbete och den utmärkta servicen de erbjuder. De är alltid redo att lyssna på kundens behov och att hjälpa dem på bästa sätt.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad som kan ta hand om dina bilproblem på ett snabbt och effektivt sätt, är Mekonomen Bilverkstad Strängnäs det perfekta valet för dig. De är redo att hjälpa dig med allt från vanliga service och reparationer till mer komplicerade problem som kräver specialkunskaper.

Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Mekonomen Bilverkstad Strängnäs genom att besöka deras webbplats på https://www.mekonomen.se/butik-bilverkstad/strangnas/larlingsvagen-7-at3341-002/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=3341002. De är redo att hjälpa dig med alla dina bilbehov!

Adress: Lärlingsvägen 7, 645 41 Strängnäs
Telefonnummer: 15216868
Web: mekonomen.se
Tjänster: Bilverkstad

Mekonomen Bilverkstad Strängnäs / Strängnäs Autoservice AB

Öpetider Mekonomen Bilverkstad Strängnäs / Strängnäs Autoservice AB

  • Måndag : 07 till 12, 13 till 17
  • Tisdag : 07 till 12, 13 till 17
  • Onsdag : 07 till 12, 13 till 17
  • Torsdag : 07 till 12, 13 till 17
  • Fredag : 07 till 12, 13 till 16
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up