Bilvård - Excellent Bilrekond Strängnäs

Excellent Bilrekond Strängnäs är en bilvårdsaffär som är belägen på Lärkträdsvägen 4, 645 41 Strängnäs i Södermanland län. Med ett telefonnummer på 073-723 88 86, är det enkelt att boka en tid för att få bilen ren och skinande igen.

De erbjuder en rad olika bilvårdstjänster som är utformade för att passa alla behov. Oavsett om det handlar om att tvätta bilen utvändigt eller rengöra insidan, så kan Excellent Bilrekond Strängnäs hjälpa till.

Det är inte bara kunderna som ger Excellent Bilrekond Strängnäs höga betyg. Faktum är att 8 kunder har betygsatt dem med en poäng på 4,9 av 5. Detta är ett bevis på att de levererar en högkvalitativ service och att kunderna är nöjda med resultatet.

En av de saker som utmärker Excellent Bilrekond Strängnäs är deras snabba och effektiva service. De förstår att kunderna vill ha sin bil klar så snabbt som möjligt och arbetar därför hårt för att se till att det händer.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilvårdsaffär, så är Excellent Bilrekond Strängnäs definitivt värd att överväga. De har en stark kundorienterad inställning och är alltid villiga att gå den extra milen för att se till att kunderna är nöjda.

Så om du vill ha en ren och skinande bil, tveka inte att kontakta Excellent Bilrekond Strängnäs idag. Besök deras webbplats på https://excellent-bilrekond-strangnas.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral för mer information och för att boka en tid. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Lärkträdsvägen 4, 645 41 Strängnäs
Telefonnummer: 737238886
Web: excellent-bilrekond-strangnas.business.site
Tjänster: Bilvård

Excellent Bilrekond Strängnäs

Öpetider Excellent Bilrekond Strängnäs

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  737238886

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up