Bilvård - Auto-Gruppen i Västsverige AB

Auto-Gruppen i Västsverige AB är en välrenommerad affärsverksamhet som ligger på Norra Ågatan 34, 431 35 Mölndal i Västra Götaland. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 031-380 22 55 - är det enkelt att nå dem när man behöver hjälp med bilvård.

De erbjuder en mängd olika tjänster inom bilvård, inklusive tvätt, polering och vaxning. Deras kunder har varit mycket nöjda med deras arbete och har gett dem en poäng på 4 av 5. Detta visar att Auto-Gruppen i Västsverige AB har ett gott rykte för att leverera högkvalitativ service till sina kunder.

Det som verkligen skiljer Auto-Gruppen i Västsverige AB från andra bilverkstäder är deras snabbhet och effektivitet. De vet att kunderna vill ha sina bilar tillbaka så snabbt som möjligt, och de arbetar hårt för att se till att detta sker. De är stolta över att kunna erbjuda en snabb och pålitlig service som alltid överträffar deras kunders förväntningar.

Om du söker efter en bilvårdsleverantör som du kan lita på, är Auto-Gruppen i Västsverige AB det perfekta valet. De har en passion för att ge sina kunder den bästa möjliga servicen och deras skickliga personal är alltid redo att hjälpa till med alla dina bilvårdsbehov.

Så om du vill ha en bil som ser ut som ny igen, kontakta Auto-Gruppen i Västsverige AB idag. Besök deras webbplats på https://www.bilspecialist.com/index/ för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för bilvård. Du kommer inte att ångra det!

Adress: Norra Ågatan 34, 431 35 Mölndal
Telefonnummer: 313802255
Web: bilspecialist.com
Tjänster: Bilvård

Auto-Gruppen i Västsverige AB

Öpetider Auto-Gruppen i Västsverige AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 18
 • Tisdag: 08 till 18
 • Onsdag: 08 till 18
 • Torsdag: 08 till 18
 • Fredag: 08 till 18
 • Lördag: 09 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  313802255

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up