Bilverkstad - Hedins Bilservice AB / BDS-bilverkstad & reservdelsbutik

Hedins Bilservice AB, även känd som BDS-bilverkstad & reservdelsbutik, är en pålitlig bilverkstad som ligger på Eskilstunavägen 31 i Strängnäs, Södermanland län. De är kända för sin goda service och snabba arbete, vilket har lett till att 35 kunder har betygsatt dem med en poäng på 4,5 av 5.

De erbjuder en rad olika bilverkstadstjänster, inklusive reparationer, underhåll och felsökning. BDS-bilverkstad & reservdelsbutik är specialiserade på att arbeta med alla typer av bilar, oavsett märke eller modell. De har en passion för bilar och deras kunder, vilket gör att de alltid strävar efter att ge bästa möjliga service.

En av de största fördelarna med att välja BDS-bilverkstad & reservdelsbutik är deras snabba arbete. De förstår att tid är värdefullt och arbetar därför hårt för att se till att alla reparationer och underhåll utförs så snabbt som möjligt. Detta innebär att du kan få din bil tillbaka på vägen så snart som möjligt, utan att behöva vänta i dagar eller veckor.

BDS-bilverkstad & reservdelsbutik har också en reservdelsbutik där du kan köpa alla de delar du behöver för att reparera eller underhålla din bil. De har ett stort utbud av reservdelar till konkurrenskraftiga priser, vilket gör det enkelt och bekvämt att få tag på allt du behöver på samma ställe.

Om du behöver hjälp med din bil, rekommenderar vi starkt att du kontaktar BDS-bilverkstad & reservdelsbutik. Med deras goda service, snabba arbete och konkurrenskraftiga priser kan du vara säker på att du får den bästa möjliga upplevelsen. Besök deras webbplats på https://bds.se/ för mer information eller för att boka en tid för din bil.

Adress: Eskilstunavägen 31, 645 34 Strängnäs
Telefonnummer: 15212300
Web: bds.se
Tjänster: Bilverkstad

Hedins Bilservice AB / BDS-bilverkstad & reservdelsbutik

Öpetider Hedins Bilservice AB / BDS-bilverkstad & reservdelsbutik

 • Måndag : 07 till 12, 13 till 16
 • Tisdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Onsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Torsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Fredag : 07 till 12, 13 till 15
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  15212300

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up