Bilglas - Glaskedjan i Strängnäs

Glaskedjan i Strängnäs är en pålitlig affärsverksamhet som specialiserar sig på bilglas. Beläget på Kvittenvägen 24, 645 42 Strängnäs, i Södermanland län, är Glaskedjan en populär destination för bilägare som söker pålitliga och effektiva tjänster.

Med ett starkt fokus på kundservice och kvalitet har Glaskedjan blivit en av de mest pålitliga bilglasverkstäderna i området. Med en imponerande betyg på 4,5 av 5 från 18 kunder, är det tydligt att Glaskedjan har gjort ett intryck på sina kunder.

En av de mest imponerande aspekterna av Glaskedjans tjänster är deras snabbhet. De förstår att tiden är värdefull för sina kunder, och arbetar hårt för att utföra sina tjänster så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Glaskedjan är stolta över att erbjuda ett brett utbud av bilglasrelaterade tjänster, inklusive reparation och byte av vindrutor, sidorutor och bakrutor. Oavsett om det handlar om en mindre reparation eller en större ersättning, kan Glaskedjan hjälpa till att få bilen på vägen igen så snabbt som möjligt.

Om du söker efter en pålitlig och effektiv bilglasverkstad i Strängnäs, så är Glaskedjan definitivt värt att överväga. Med en stark fokus på kundservice och snabbhet, kan du vara säker på att du kommer att få en högkvalitativ och pålitlig service varje gång du besöker Glaskedjan.

Kontakta Glaskedjan via deras webbplats http://strangnas.glaskedjan.se/ för mer information om deras tjänster eller för att boka en tid för din bil.

Adress: Kvittenvägen 24, 645 42 Strängnäs
Telefonnummer: 763141744
Web: strangnas.glaskedjan.se
Tjänster: Bilglas

Glaskedjan i Strängnäs

Öpetider Glaskedjan i Strängnäs

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  763141744

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up