Bilverkstad - Sundbergs Bilplåt & Lack

Sundbergs Bilplåt & Lack är en pålitlig bilverkstad belägen på Stenbergsvägen 14 i Hudiksvall, Gävleborg Län. Med en stark kundbas på 43 personer som har gett dem en poäng på 4,5 av 5, har Sundbergs Bilplåt & Lack bevisat sin höga standard när det gäller bilreparationer.

På Sundbergs Bilplåt & Lack är kvalitet och snabbhet i arbetet av högsta prioritet. De strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar och att ge dem den bästa servicen. De är stolta över sin förmåga att lösa problem snabbt och effektivt, och deras tekniker är välutbildade och erfarna.

Sundbergs Bilplåt & Lack erbjuder en mängd olika bilreparationstjänster, inklusive reparation av karossen, lackering och rostskydd. De kan hantera allt från mindre skador till omfattande reparationer, och de är utrustade med den senaste tekniken och verktygen för att utföra jobbet på ett professionellt sätt.

Kunderna kan lita på att Sundbergs Bilplåt & Lack kommer att hantera deras bil med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. De förstår hur viktigt det är för kunderna att ha en fungerande bil, och de arbetar hårt för att se till att alla reparationer utförs så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Sundbergs Bilplåt & Lack är stolta över sitt rykte som en pålitlig och professionell bilverkstad. De rekommenderar starkt alla som behöver bilreparationer att kontakta dem via deras webbplats på https://www.sundbergsbilplat.se/. De ser fram emot att hjälpa fler kunder att få sina bilar att fungera som nya igen.

Adress: Stenbergsvägen 14, 824 91 Hudiksvall
Telefonnummer: 65013277
Web: sundbergsbilplat.se
Tjänster: Bilverkstad

Sundbergs Bilplåt & Lack

Öpetider Sundbergs Bilplåt & Lack

 • Måndag : 07 till 12, 13 till 16
 • Tisdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Onsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Torsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Fredag : 07 till 12, 13 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Website :

  Kör dit nu

  (Ring nu)

  Information
  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up