Bilverkstad - Stuvsta Däck

Stuvsta Däck är en bilverkstad belägen på Anläggarvägen 13 i Handen, Stockholm. De erbjuder en rad olika tjänster för alla dina bilbehov. Med ett betyg på 4,7 från 92 kunder, är det tydligt att de är en pålitlig och professionell verksamhet.

Stuvsta Däck är kända för sin goda service och snabbhet. De är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ service till sina kunder och de arbetar alltid för att överträffa förväntningarna. Deras team av erfarna mekaniker är välutbildade och har många års erfarenhet av att arbeta med olika fordonstyper.

Stuvsta Däck erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive reparationer, underhåll och däckservice. De kan hjälpa dig med allt från enklare reparationer till mer omfattande arbete, såsom motorbyte och växellådsreparationer. De erbjuder också däckservice, inklusive däckbyte, balansering och rotation.

Stuvsta Däck är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ service. De arbetar alltid för att se till att deras kunder är nöjda och att deras fordon är i toppskick. De förstår vikten av att ha ett pålitligt fordon och arbetar därför alltid för att se till att deras kunder kan lita på deras service.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Stockholm, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Stuvsta Däck. De är en pålitlig och erfaren verksamhet som alltid arbetar för att se till att deras kunder är nöjda. Du kan kontakta dem på telefonnummer 08-777 03 14 eller besöka deras webbplats på http://speedybilservice.se för mer information.

Adress: Anläggarvägen 13, 136 44 Handen
Telefonnummer: 87770314
Web: speedybilservice.se
Tjänster: Bilverkstad

Stuvsta Däck

Öpetider Stuvsta Däck

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Website :

  Kör dit nu

  (Ring nu)

  Information
  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up