Bilverkstad - Sture Sohlberg Bil och Motorservice AB

Sture Sohlberg Bil och Motorservice AB är en välrenommerad bilverkstad som ligger på Hangarvägen 10, 691 35 Karlskoga i Örebro Län. De är kända för sin högkvalitativa service och snabba arbete när det gäller att reparera bilar.

Med ett betyg på 4,3 av 5 från 91 kunder, är det tydligt att Sture Sohlberg Bil och Motorservice AB är en favorit bland bilägare i området. Deras skickliga tekniker och mekaniker har en bred kunskap om alla typer av bilar och kan snabbt identifiera och åtgärda problem.

Sture Sohlberg Bil och Motorservice AB erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa sina kunder att hålla sina bilar i toppskick. Deras bilverkstad är utrustad med den senaste tekniken och verktygen för att utföra allt från mindre reparationer till stora överhålningar.

När det gäller att få bilen att fungera smidigt och säkert är det viktigt att välja en bilverkstad som man kan lita på. Sture Sohlberg Bil och Motorservice AB är det självklara valet för alla som vill ha högkvalitativ service och snabbt arbete till ett rimligt pris.

Om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Sture Sohlberg Bil och Motorservice AB på telefonnummer 0586-552 06 eller besök deras webbplats http://www.sturesbil.se/. Deras vänliga och kunniga personal kommer att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Sammanfattningsvis är Sture Sohlberg Bil och Motorservice AB den bästa bilverkstaden i Karlskoga och Örebro Län. Med deras högkvalitativa service och snabba arbete kan du vara säker på att din bil kommer att vara i toppskick på nolltid.

Adress: Hangarvägen 10, 691 35 Karlskoga
Telefonnummer: 58655206
Web: sturesbil.se
Tjänster: Bilverkstad

Sture Sohlberg Bil och Motorservice AB

Öpetider Sture Sohlberg Bil och Motorservice AB

 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 15:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 17
 • Website :

  Kör dit nu

  (Ring nu)

  Information
  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up