Bilverkstad och underhåll - Gummicentralen i Norrtälje AB

Gummicentralen i Norrtälje AB är en affärsverksamhet som erbjuder bilverkstäder och underhållstjänster till sina kunder. Beläget på Vasavägen 82, 181 41 Lidingö i Stockholm, är Gummicentralen en pålitlig och professionell serviceverkstad som har fått höga betyg från sina kunder. Med ett betyg på 58 av 5 från 3,9 kunder är det uppenbart att Gummicentralen är en av de bästa verkstäderna i området.

Gummicentralen är känd för sin snabba och effektiva service, vilket är en av de främsta anledningarna till att kunderna är så nöjda med deras tjänster. Personalen på Gummicentralen är välutbildad och erfaren, vilket gör att de kan hantera alla typer av bilreparationer och underhåll med lätthet.

Om du letar efter en pålitlig och pålitlig bilverkstad i Stockholm, är Gummicentralen i Norrtälje AB det perfekta valet för dig. De erbjuder en rad olika tjänster, inklusive däckbyte, oljebyte, bromsreparationer och mycket mer. Oavsett vilken typ av bilreparation eller underhåll du behöver, kan du lita på att Gummicentralen kommer att ta hand om det åt dig.

En av de bästa sakerna med Gummicentralen är deras engagemang för att erbjuda en högkvalitativ och pålitlig service till sina kunder. De strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar och göra dem så nöjda som möjligt med deras tjänster. Detta har gjort att många kunder har återvänt till Gummicentralen för sina bilreparationer och underhållsbehov.

Om du vill ha den bästa servicen och den snabbaste bilreparationen i Stockholm, kontakta Gummicentralen i Norrtälje AB idag. Du kan nå dem på telefonnummer 08-765 78 66 eller besöka deras webbplats på http://www.lidingomotorservice.se. Gummicentralen kommer att ta hand om alla dina bilreparationsbehov och ge dig den bästa servicen du kan få.

Adress: Vasavägen 82, 181 41 Lidingö
Telefonnummer: 87657866
Web: lidingomotorservice.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Gummicentralen i Norrtälje AB

Öpetider Gummicentralen i Norrtälje AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 16:30
 • Tisdag: 07 till 16:30
 • Onsdag: 07 till 16:30
 • Torsdag: 07 till 16:30
 • Fredag: 07 till 15
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  87657866

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up