Bilverkstad och underhåll - Carglass

Carglass är en affärsverksamhet som är belägen på Stockholmsvägen 31, Lidingö i Stockholm. De är specialiserade på bilverkstad och underhåll av fordon. För att kontakta dem kan man ringa på telefonnummer 08-767 81 57 eller besöka deras webbplats på http://www.torsviksbilservice.se.

Carglass har en utmärkt rykte för sin goda service och snabba arbete. Detta kan bekräftas av deras höga kundbetyg på 4,9 av 5 poäng, som har givits av 21 kunder. Detta betyg visar att Carglass är en pålitlig och professionell bilverkstad som kunderna kan lita på.

En av de stora fördelarna med att välja Carglass är deras snabba och effektiva service. De förstår att kunderna vill ha sina fordon tillbaka så snabbt som möjligt, och de arbetar hårt för att uppfylla denna förväntan. De har också en hög standard när det gäller kvalitet och säkerhet, så kunderna kan vara säkra på att deras fordon är i goda händer.

Om du behöver hjälp med att underhålla eller reparera ditt fordon, rekommenderas Carglass starkt. De har den erfarenhet och kompetens som krävs för att utföra alla typer av bilreparationer, från små reparationer till större projekt. Genom att besöka deras webbplats kan du få mer information om deras tjänster och priser, samt boka en tid för service eller reparation.

Så om du vill ha en pålitlig och professionell bilverkstad som erbjuder högkvalitativ service till konkurrenskraftiga priser, kontakta Carglass idag. Besök deras webbplats på http://www.torsviksbilservice.se eller ring dem på 08-767 81 57 för att boka din nästa service eller reparation.

Adress: Stockholmsvägen 31, 181 33 Lidingö
Telefonnummer: 87678157
Web: torsviksbilservice.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Carglass

Öpetider Carglass

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 17
 • Tisdag: 07 till 17
 • Onsdag: 07 till 17
 • Torsdag: 07 till 17
 • Fredag: 07 till 16
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  87678157

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up