Bilverkstad och underhåll - Glaskedjan i Skara

Glaskedjan är en bilverkstad och underhållsverksamhet som är belägen på Grålösvägen 44, Skee i Västra Götaland. De kan nås på telefonnummer 0526-211 40.

Med en imponerande poäng på 4,9 av 5 från 117 kunder, är det tydligt att Glaskedjan är en av de bästa bilverkstäderna i området. Kunderna har uppskattat deras goda service och snabba arbete när det gäller att reparera och underhålla bilar.

Glaskedjan är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster till sina kunder. De har en passion för bilar och arbetar hårt för att se till att varje kund får den bästa möjliga upplevelsen när de besöker verkstaden.

De har ett skickligt team av tekniker som är utbildade och erfarna inom alla aspekter av bilreparationer och underhåll. De använder bara de bästa verktygen och utrustningen för att säkerställa att arbetet utförs på ett effektivt och professionellt sätt.

Glaskedjan är övertygade om att deras kunder är deras högsta prioritet. De arbetar hårt för att säkerställa att varje kund är nöjd med det arbete som utförs på deras bil. De erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive allt från oljebyte och däckbyte till mer omfattande reparationer.

Om du har problem med din bil eller bara behöver en rutinmässig service, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Glaskedjan. De är en pålitlig och professionell verksamhet som kommer att se till att du får den bästa möjliga servicen.

Besök deras webbplats på http://www.bds.se/bds/skbilreparationer/ för mer information och för att boka en tid för din bil.

Adress: Grålösvägen 44, 452 60 Skee
Telefonnummer: 52621140
Web: bds.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Glaskedjan i Skara

Öpetider Glaskedjan i Skara

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 15
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  52621140

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up