Bilverkstad - Bilskadecentralen

Bilskadecentralen är en pålitlig och professionell bilverkstad belägen på Terminalgatan 22 i Vellinge, Skåne. Med över 16 kunder som har gett dem en högsta poäng på 4,4 av 5, är det tydligt att Bilskadecentralen är en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området.

De erbjuder en mängd olika tjänster inom bilreparation och underhåll, och deras expertis och erfarenhet är oöverträffad. Bilskadecentralen har ett team av tekniker som är välutbildade och erfarna inom alla aspekter av bilreparation och underhåll. Oavsett om det handlar om en mindre reparation eller en större överhaling, kan Bilskadecentralen garantera att arbetet utförs på ett snabbt och effektivt sätt.

En av de stora fördelarna med att välja Bilskadecentralen är deras höga servicenivå. De är alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd om bilreparation och underhåll. De är också mycket snabba när det gäller att utföra arbete på bilar, vilket innebär att kunderna kan få sina bilar tillbaka på vägen så snart som möjligt.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Vellinge, Skåne, är Bilskadecentralen definitivt värt att överväga. Med deras höga servicenivå, expertis och erfarenhet, kan du lita på att ditt fordon är i goda händer. Kontakta dem idag på telefonnummer 040-42 11 50 eller besök deras webbplats http://www.bilskadecentralen.se/ för mer information och för att boka en tid för reparation eller service.

Adress: Terminalgatan 22, 235 39 Vellinge
Telefonnummer: 40421150
Web: bilskadecentralen.se
Tjänster: Bilverkstad

Bilskadecentralen

Öpetider Bilskadecentralen

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  40421150

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up