Bilverkstad - Bilskadecenter i Ljusdal AB

Bilskadecenter i Ljusdal AB är en bilverkstad som är belägen på Hybo 21, 827 35 Ljusdal i Gävleborg Län. De erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa kunderna att ta hand om sina bilar.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 0651-106 60 - är det enkelt att kontakta dem för att boka en tid för service eller reparation. Det är också möjligt att besöka deras webbplats på www.bilskadecenter.org för att få mer information om deras tjänster och priser.

Bilskadecenter i Ljusdal AB har ett gott rykte bland sina kunder, med 16 personer som har betygsatt deras service med en poäng på 4,1 av 5. Detta beror på deras höga standard när det gäller kvalitet, snabbhet och god service.

De har ett team av kvalificerade tekniker som är experter på att ta hand om alla typer av bilproblem, från mindre reparationer och underhåll till mer omfattande skador. Oavsett vad kunden behöver hjälp med så är Bilskadecenter i Ljusdal AB redo att hjälpa till.

De är också stolta över sin snabba service. De förstår att kunderna vill ha sina bilar tillbaka så snabbt som möjligt, och de arbetar hårt för att se till att varje jobb görs så snabbt och effektivt som möjligt. Detta är en av de många anledningarna till varför kunderna återvänder till dem igen och igen.

Om du letar efter en pålitlig och högkvalitativ bilverkstad i Ljusdal, så är Bilskadecenter i Ljusdal AB definitivt värt att överväga. Besök deras webbplats på www.bilskadecenter.org för att se vad de kan erbjuda, eller ring dem på 0651-106 60 för att boka en tid för service eller reparation. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Hybo 21, 827 35 Ljusdal
Telefonnummer: 65110660
Web: bilskadecenter.org
Tjänster: Bilverkstad

Bilskadecenter i Ljusdal AB

Öpetider Bilskadecenter i Ljusdal AB

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  65110660

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up