Bilverkstad - Bilservicehuset i Gävle AB - Autoexperten

Bilservicehuset i Gävle AB - Autoexperten är en bilverkstad belägen på Utjordsvägen 3 i Gävle, Uppsala Län. Med ett telefonnummer tillgängligt på 026-10 28 48, är det enkelt att boka in en tid för fordonet.

Med en hög kundnöjdhet på 4,4 av 5 poäng från 87 kunder, är det uppenbart att Bilservicehuset i Gävle AB - Autoexperten är en verkstad som sätter kunderna i första hand. Det är ingen överraskning med tanke på den snabba och pålitliga servicen som erbjuds.

Verkstaden erbjuder en mängd olika tjänster som är nödvändiga för att hålla fordonet i toppskick. Från enkla oljebyten till mer komplicerade reparationer, finns det inget jobb som är för stort eller för litet för Bilservicehuset i Gävle AB - Autoexperten.

Det är inte bara högkvalitativ service som kunderna kan förvänta sig från Bilservicehuset i Gävle AB - Autoexperten. De är också kända för sin snabba och effektiva service. Kunderna kan lita på att deras fordon kommer att tas om hand på kort tid, vilket gör det enklare att komma tillbaka till vardagen.

Om du är på jakt efter en pålitlig bilverkstad med en hög kundnöjdhet, är Bilservicehuset i Gävle AB - Autoexperten definitivt värt att överväga. Besök deras webbplats på https://www.autoexperten.se/hitta-butik-eller-verkstad/bilservicehuset-i-gavle-ab/ för mer information och för att boka in en tid för ditt fordon idag.

Adress: Utjordsvägen 3, 802 91 Gävle
Telefonnummer: 26102848
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Bilservicehuset i Gävle AB - Autoexperten

Öpetider Bilservicehuset i Gävle AB - Autoexperten

 • Måndag : 07 till 12, 13 till 16
 • Tisdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Onsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Torsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Fredag : 07 till 12, 13 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  26102848

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up