Bilverkstad - Bilskadecenter I Vimmerby AB

Bilskadecenter i Vimmerby AB är en bilverkstad som är belägen på Tegelbruksgatan 5, 598 40 Vimmerby i Kalmar Län. De erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa kunderna att hålla sina bilar i toppskick.

De har en stark kundbas med 11 personer som har betygsatt deras service med en poäng på 5 av 5. Detta är ett bevis på att de erbjuder högkvalitativ service och är tillmötesgående mot sina kunder.

Bilskadecenter i Vimmerby AB är stolta över att erbjuda snabb och pålitlig service till sina kunder. De förstår att tid är värdefullt för sina kunder, och därför arbetar de hårt för att se till att alla reparationer och service utförs så snabbt som möjligt.

De har en erfaren och kompetent personal som är välutbildade och kunniga inom sitt område. De använder de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att alla reparationer och service utförs på rätt sätt och med högsta kvalitet.

Bilskadecenter i Vimmerby AB är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. De är en pålitlig partner för alla bilägare som vill ha en komplett service för sina bilar. De erbjuder allt från grundläggande service och underhåll till mer avancerade reparationer och modifieringar.

Om du söker efter en pålitlig och erfaren bilverkstad i Vimmerby, så är Bilskadecenter i Vimmerby AB det rätta valet. De erbjuder högkvalitativ service med en snabb och effektiv service. Kontakta dem idag genom deras webbplats https://vimmerby-bilskadecenter.com/ och upplev en högkvalitativ service för din bil.

Adress: Tegelbruksgatan 5, 598 40 Vimmerby
Telefonnummer: 49210088
Web: vimmerby-bilskadecenter.com
Tjänster: Bilverkstad

Bilskadecenter I Vimmerby AB

Öpetider Bilskadecenter I Vimmerby AB

 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  49210088

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up