Bilverkstad - Bilhall i Norrtälje AB

Bilhall i Norrtälje AB är en affärsverksamhet som är belägen på Traversvägen 16, 136 50 Haninge i Stockholm. De kan nås via telefon på 08-745 33 35. Bilhall i Norrtälje AB är kända för att erbjuda högkvalitativa bilverkstadstjänster till sina kunder.

Med en rating på 3,9 från 5, har Bilhall i Norrtälje AB fått höga betyg från sina kunder. Detta beror på deras fokus på att erbjuda god service och snabbhet i sitt arbete. De arbetar hårt för att säkerställa att kunderna är nöjda med deras tjänster.

När det gäller bilverkstadstjänster, är Bilhall i Norrtälje AB experter på att utföra olika typer av reparationer och underhåll. De har en erfaren personal som är utbildade för att hantera alla typer av problem som kan uppstå med en bil. De använder också den senaste tekniken för att säkerställa att arbetet utförs på ett effektivt sätt.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstadstjänst, är Bilhall i Norrtälje AB det perfekta valet. De har en stark kundorienterad inställning och arbetar hårt för att säkerställa att kunderna är nöjda med deras tjänster. De erbjuder också konkurrenskraftiga priser, vilket gör det möjligt för kunderna att få högkvalitativa bilverkstadstjänster till ett överkomligt pris.

Om du vill ha mer information om Bilhall i Norrtälje AB och deras tjänster, rekommenderas det att du besöker deras webbplats på https://maltemanson.com/. Här kan du läsa mer om deras tjänster och kontakta dem för att boka en tid för din bilverkstad. Bilhall i Norrtälje AB är det perfekta valet för alla som söker högkvalitativa bilverkstadstjänster till ett överkomligt pris.

Adress: Traversvägen 16, 136 50 Haninge
Telefonnummer: 87453335
Web: maltemanson.com
Tjänster: Bilverkstad

Bilhall i Norrtälje AB

Öpetider Bilhall i Norrtälje AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 16
 • Tisdag: 07 till 16
 • Onsdag: 07 till 16
 • Torsdag: 07 till 16
 • Fredag: 07 till 16
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  87453335

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up