Bilverkstad - Bilglasspecialisten i Lerum

Bilglasspecialisten i Lerum är en framstående bilverkstad som är belägen på Hjälmarevägen 8, 444 31 Stenungsund i Västra Götaland. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 0303-698 00, är det enkelt att nå ut till dem för att få hjälp med bilreparationer.

De är stolta över att erbjuda en rad olika tjänster för att hjälpa sina kunder att hålla sina bilar i toppskick. Deras bilverkstad är känd för att utföra snabba och effektiva reparationer och underhållsarbete på fordon av alla märken och modeller.

Med en stark fokus på kundservice, har Bilglasspecialisten i Lerum fått höga betyg från sina kunder. Inte mindre än 76 personer har betygsatt dem med en poäng på 4,6 av 5. Detta är ett tydligt bevis på deras engagemang för att ge högkvalitativ service och en positiv kundupplevelse.

En av de största fördelarna med att välja Bilglasspecialisten i Lerum är deras snabba och effektiva service. De förstår att tid är värdefullt och att kunderna vill ha sina bilar tillbaka på vägen så snabbt som möjligt. Därför arbetar de alltid snabbt och effektivt för att få jobbet gjort så att kunderna kan komma tillbaka till sina dagliga rutiner.

Om du söker efter en bilverkstad som kan hjälpa dig att hålla din bil i toppskick, så är Bilglasspecialisten i Lerum definitivt en av de bästa alternativen. Med sin höga kundnöjdhet och deras förmåga att arbeta snabbt och effektivt, är det lätt att se varför de är så populära bland sina kunder.

Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Bilglasspecialisten i Lerum genom deras webbplats https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-stenungsund/verkstaeder/wns-bilverkstad-ab. De kommer att vara mer än glada att hjälpa dig att få din bil tillbaka på vägen igen.

Adress: Hjälmarevägen 8, 444 31 Stenungsund
Telefonnummer: 30369800
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

Bilglasspecialisten i Lerum

Öpetider Bilglasspecialisten i Lerum

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 17
 • Tisdag: 07 till 17
 • Onsdag: 07 till 17
 • Torsdag: 07 till 17
 • Fredag: 07 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  30369800

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up