Bilverkstad och underhåll - Teknik Bilverkstad

Teknik Bilverkstad är en affärsverksamhet i Stockholm som specialiserar sig på bilverkstad och underhåll. Beläget på Nynäsvägen 15, 136 47 Haninge, är det lättillgängligt för kunder i området. För att boka en tid eller för mer information, kan du ringa dem på 08-745 07 15.

Med en poäng på 13 av 5 från 3,9 kunder, är det uppenbart att Teknik Bilverkstad är en av de bästa bilverkstäderna i Stockholm. De är stolta över att erbjuda högkvalitativ service och snabbhet i deras arbete. De vet att kunderna har en hektisk livsstil och därför strävar de alltid efter att slutföra jobbet så snabbt som möjligt utan att kompromissa på kvaliteten.

De har en passion för bilar och det avspeglar sig i deras arbete. Deras team av professionella mekaniker är välutbildade och erfarna, och de använder de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att kundernas bilar är i toppskick. De erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive service, reparationer, felsökning, däckbyte, och mycket mer.

Om du söker efter en bilverkstad som du kan lita på, så är Teknik Bilverkstad det perfekta valet. De har ett brett utbud av tjänster och de är alltid redo att hjälpa sina kunder. De är öppna för att svara på alla frågor som kunderna kan ha och de arbetar alltid för att säkerställa att kunderna är nöjda med deras arbete.

Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Teknik Bilverkstad. Besök deras webbplats på http://www.sturekbp.eu/ för att boka en tid eller för mer information om deras tjänster. De ser fram emot att hjälpa dig med dina bilbehov!

Adress: Nynäsvägen 15, 136 47 Haninge
Telefonnummer: 87450715
Web: sturekbp.eu
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Teknik Bilverkstad

Öpetider Teknik Bilverkstad

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 18
 • Tisdag: 08 till 18
 • Onsdag: 08 till 18
 • Torsdag: 08 till 18
 • Fredag: 08 till 18
 • Lördag: 08 till 13
 • Website :

  Kör dit nu

  (Ring nu)

  Information
  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up