Bilverkstad - Bilbolaget

Bilbolaget är en professionell bilverkstad som är belägen på Sturegatan 10, 961 33 Boden i Norrbotten Län. De har en imponerande betygssättning från sina kunder, med ett genomsnittligt betyg på 4,5 av 5 poäng.

Det är ingen överraskning att Bilbolaget har så höga betyg, eftersom de är kända för att erbjuda en fantastisk service och snabbhet i sina arbeten. De är stolta över att ha en personal som är erfaren och kunnig inom alla områden av bilreparationer och underhåll.

Bilbolaget är specialiserade på att erbjuda en mängd olika bilverkstadstjänster, inklusive service, reparationer, däckbyte, bromsbyte och mycket mer. Oavsett vad kunden behöver, kan Bilbolaget ta hand om det på ett effektivt och professionellt sätt.

De är också kända för att ha en hög grad av tillgänglighet, vilket innebär att de kan ta emot kunder och utföra arbeten snabbt och smidigt. Detta är en stor fördel för kunder som behöver snabba reparationer eller underhåll, så att de kan komma tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Om du behöver hjälp med din bil, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Bilbolaget. Du kan nå dem på telefonnummer 0921-665 00, eller besöka deras webbplats https://www.bilbolaget.com/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb_listing&utm_content=boden för mer information och för att boka en tid för service eller reparation.

Med deras höga betyg och rykte för att erbjuda en fantastisk service och snabbhet, kan du vara säker på att du kommer att vara i goda händer när du väljer Bilbolaget för dina bilverkstadsbehov.

Adress: Sturegatan 10, 961 33 Boden
Telefonnummer: 92166500
Web: bilbolaget.com
Tjänster: Bilverkstad

Bilbolaget

Öpetider Bilbolaget

 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  92166500

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up