Bildelsbutik - Auto Ojanperä Bildelar AB

Auto Ojanperä Bildelar AB är en pålitlig bildelsbutik som är belägen på Sturegatan 14 i Boden, Norrbotten Län. Med ett betyg på 4,5 av 5 från 138 kunder, är det uppenbart att företaget har levererat enastående service till sina kunder.

Auto Ojanperä Bildelar AB har ett brett utbud av bildelar som passar till de flesta bilmärken och modeller. Deras personal är kunnig och hjälpsam och är alltid redo att hjälpa kunderna att hitta rätt delar till sina fordon. De strävar alltid efter att leverera högkvalitativa delar till konkurrenskraftiga priser.

En av de största fördelarna med Auto Ojanperä Bildelar AB är deras snabba service. De förstår att kunderna behöver sina bildelar så snabbt som möjligt och därför gör de allt för att leverera delarna så snabbt som möjligt. De har ett stort lager av bildelar och kan därför ofta leverera delarna samma dag som beställningen görs.

Auto Ojanperä Bildelar AB är ett företag som sätter kunden i fokus. De strävar alltid efter att ge kunderna den bästa möjliga servicen och hjälpa dem att hitta rätt delar till sina fordon. De är stolta över sitt rykte för att leverera högkvalitativa bildelar till konkurrenskraftiga priser.

Om du behöver bildelar till ditt fordon, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Auto Ojanperä Bildelar AB. Besök deras webbplats på http://ojanpera.se/ eller ring dem på 0921-102 22 för att få hjälp att hitta rätt delar till din bil. Du kommer inte att bli besviken på deras service och snabbhet när det gäller att leverera bildelar.

Adress: Sturegatan 14, 961 33 Boden
Telefonnummer: 92110222
Web: ojanpera.se
Tjänster: Bildelsbutik

Auto Ojanperä Bildelar AB

Öpetider Auto Ojanperä Bildelar AB

 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  92110222

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up