Bilverkstad - Bilbolaget

Bilbolaget är en bilverkstad som ligger på Lilltjärnsvägen 8 i Lycksele, Västerbotten Län. De är specialiserade på att utföra reparationer och underhåll av bilar och har blivit betygsatta av 17 kunder med en poäng på 4,3 av 5.

En av de främsta anledningarna till att kunderna ger Bilbolaget höga betyg är på grund av deras goda service. Personalen är alltid vänlig och hjälpsam och de arbetar snabbt och effektivt för att få bilen att fungera som den ska.

Bilbolaget är stolta över att kunna erbjuda en högkvalitativ service till sina kunder. De har en välutrustad verkstad med den senaste tekniken och de använder bara de bästa reservdelarna för att säkerställa att bilen fungerar optimalt efter reparationen.

Om du behöver hjälp med din bil, är Bilbolaget det perfekta valet. De har erfarenhet av att arbeta med alla typer av bilar och de kan lösa de flesta problem snabbt och effektivt. Du kan lita på att de kommer att ta hand om din bil på ett professionellt sätt.

Om du vill kontakta Bilbolaget för att boka en tid för service eller reparation, kan du ringa dem på telefonnummer 0950-347 00. Du kan också besöka deras webbplats på https://www.bilbolaget.com/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb_listing&utm_content=lycksele för mer information och för att boka en tid online.

Bilbolaget är det bästa valet för alla som behöver hjälp med sin bil. Med deras höga kvalitet på service och snabba och effektiva arbetssätt kan du lita på att din bil kommer att vara i goda händer. Kontakta dem idag för att boka din nästa service eller reparation.

Adress: Lilltjärnsvägen 8, 921 33 Lycksele
Telefonnummer: 95034700
Web: bilbolaget.com
Tjänster: Bilverkstad

Bilbolaget

Öpetider Bilbolaget

 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  95034700

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up