Bilverkstad - AD Bilverkstad Pelles Bilservice

AD Bilverkstad Pelles Bilservice ligger på Rombergs väg 60A i Laholm, Halland Län. Med ett betyg på 4,9 av 5 från 19 nöjda kunder, är det en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området.

De erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa kunderna att hålla sina bilar i toppskick. Deras expertteam är kända för sin snabbhet och effektivitet när det gäller att utföra reparationer och underhåll på alla typer av fordon.

AD Bilverkstad Pelles Bilservice är stolta över att erbjuda en förstklassig service till alla sina kunder. Deras personal är välutbildade och har många års erfarenhet inom branschen. De är alltid redo att hjälpa kunderna med alla deras bilbehov.

Om du har några frågor eller behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta AD Bilverkstad Pelles Bilservice på telefonnummer 070-418 42 08. De är alltid redo att hjälpa till och svara på alla dina frågor.

AD Bilverkstad Pelles Bilservice har gjort det till sitt uppdrag att erbjuda den bästa möjliga servicen till alla sina kunder. De är stolta över att ha många återkommande kunder som alltid går därifrån nöjda med den service de har fått.

Om du behöver hjälp med din bil eller vill boka en tid för service, besök deras webbplats på https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-laholm/verkstaeder/pelles-bilservice. Där hittar du all information du behöver och kan enkelt boka en tid för service eller reparation.

AD Bilverkstad Pelles Bilservice är den bästa bilverkstaden i området. Kontakta dem idag och upplev den goda servicen själv!

Adress: Rombergs väg 60A, 312 96 Laholm
Telefonnummer: 704184208
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

AD Bilverkstad Pelles Bilservice

Öpetider AD Bilverkstad Pelles Bilservice

 • Måndag : 08 till 18
 • Tisdag : 08 till 18
 • Onsdag : 08 till 18
 • Torsdag : 08 till 18
 • Fredag : 08 till 12:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  704184208

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up