Bilverkstad - AD Bilverkstad Olsäters Bil & Motor AB

AD Bilverkstad Olsäters Bil & Motor AB är en välrenommerad bilverkstad som är belägen på Olsätersvägen 17, 669 92 Deje i Värmland Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 070-399 15 54, är det enkelt att boka en tid för service.

Denna bilverkstad erbjuder en mängd olika tjänster som är av högsta kvalitet. Deras expertis i bilreparationer är välkänd och har gjort dem till det självklara valet för många bilägare i området. De är stolta över att ha tjänat förtroende från 32 kunder som har gett dem en poäng på 4,5 av 5.

AD Bilverkstad Olsäters Bil & Motor AB är kända för sin snabba och effektiva service. De förstår vikten av att ha en fungerande bil och arbetar därför snabbt för att få kunden tillbaka på vägen så snabbt som möjligt. Deras höga servicenivå har gjort dem till en favorit bland bilägare i området.

Om du söker efter en bilverkstad som är professionell och pålitlig, så är AD Bilverkstad Olsäters Bil & Motor AB det självklara valet. Deras kunniga team av mekaniker är redo att ta hand om alla dina bilreparationer och underhållsbehov.

Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta AD Bilverkstad Olsäters Bil & Motor AB. Besök deras webbplats på https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-karlstad/verkstader/olsaters-bil-motor-ab för att boka din nästa service eller för att få mer information om deras tjänster.

Adress: Olsätersvägen 17, 669 92 Deje
Telefonnummer: 703991554
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

AD Bilverkstad Olsäters Bil & Motor AB

Öpetider AD Bilverkstad Olsäters Bil & Motor AB

 • Tisdag : 08 till 16
 • Onsdag : 08 till 16
 • Torsdag : 08 till 16
 • Fredag : Stängt
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 16
 • Hemsida

  Kör dit nu

  703991554

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up