Bilverkstad - AD Bilverkstad Pelles Bilservice

AD Bilverkstad Pelles Bilservice är en bilverkstad belägen på Rombergs väg 60A, 312 96 Laholm i Skåne. Med en poäng på 4,9 av 5 från 19 nöjda kunder, är det ingen tvekan om att denna verkstad erbjuder enastående service.

AD Bilverkstad Pelles Bilservice erbjuder en rad olika bilreparationer och underhållstjänster för att se till att din bil håller sig i toppskick. Med en passion för bilar och en hög kunskap om fordon, är Pelles Bilservice den perfekta verkstaden för alla bilägare.

Det som verkligen skiljer AD Bilverkstad Pelles Bilservice från andra verkstäder är deras snabba och effektiva service. De förstår att tid är en viktig faktor för alla bilägare och arbetar därför snabbt och effektivt för att få dig tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

AD Bilverkstad Pelles Bilservice har ett brett utbud av tjänster som inkluderar allt från oljebyte och däckbyte till större reparationer som motorbyten och bromsreparationer. Oavsett vilken typ av service du behöver, kan du vara säker på att AD Bilverkstad Pelles Bilservice kommer att ge dig den bästa möjliga servicen.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad, så är AD Bilverkstad Pelles Bilservice det perfekta valet för dig. Deras kunder har gett dem höga betyg för deras goda service och snabba arbete. Så varför inte kontakta dem idag för att se hur de kan hjälpa dig att ta hand om din bil?

Besök deras webbplats på https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-laholm/verkstaeder/pelles-bilservice för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för din bil. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Rombergs väg 60A, 312 96 Laholm
Telefonnummer: 704184208
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

AD Bilverkstad Pelles Bilservice

Öpetider AD Bilverkstad Pelles Bilservice

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 18
 • Tisdag : 08 till 18
 • Onsdag : 08 till 18
 • Torsdag : 08 till 18
 • Fredag : 08 till 12:30
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  704184208

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up