Biltvätt - Ecoshine Huddinge

Ecoshine Huddinge är en affärsverksamhet som ligger på Novavägen 17, 141 32 Huddinge i Stockholm. De är specialiserade på biltvätt och har fått ett högt betyg av sina kunder. Med en poäng på 36 av 5 har de visat sig vara en av de bästa i branschen.

Det som utmärker Ecoshine Huddinge är deras goda service och snabbhet. Deras personal är välutbildad och erfaren, vilket gör att de kan utföra sitt arbete på ett effektivt sätt. De är också mycket noggranna med att se till att varje kund får den bästa möjliga servicen.

Ecoshine Huddinge har en mycket bekväm plats i Huddinge, vilket gör att det är lätt att ta sig dit. Dessutom är deras telefonnummer 08-440 39 44 tillgängligt för dem som vill boka en tid eller ställa frågor om deras tjänster.

De tjänster som Ecoshine Huddinge erbjuder är av högsta kvalitet. De använder sig av de senaste teknikerna och metoderna för att säkerställa att varje kunds bil får den bästa möjliga behandlingen. Deras personal är också mycket kunnig när det gäller olika typer av bilar och kan därför ge råd om vilken typ av tvätt som passar bäst för varje bil.

Ecoshine Huddinge rekommenderas starkt till alla som vill ha den bästa möjliga biltvätten. Deras goda service och snabbhet gör dem till ett utmärkt val för alla som vill ha en ren och glänsande bil. Kontakta dem idag via deras webbplats http://www.ecoshine.se för att boka en tid eller ställa frågor om deras tjänster.

Adress: Novavägen 17, 141 32 Huddinge
Telefonnummer: 84403944
Web: ecoshine.se
Tjänster: Biltvätt

Ecoshine Huddinge

Öpetider Ecoshine Huddinge

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07:30 till 17
 • Tisdag: 07:30 till 17
 • Onsdag: 07:30 till 17
 • Torsdag: 07:30 till 17
 • Fredag: 07:30 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  84403944

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up