Bilverkstad - Laga Bilen i Umeå

Laga Bilen i Umeå är en pålitlig bilverkstad som erbjuder högkvalitativa tjänster till sina kunder. Beläget på Formvägen 9B, 906 24 Umeå i Västerbotten Län, är denna verkstad en populär destination för bilägare som söker snabb och pålitlig service.

Med ett betyg på 4,3 av 5 poäng från 75 kunder, är det tydligt att Laga Bilen i Umeå är en av de bästa bilverkstäderna i området. Kundrecensioner har berömt verkstadens goda service och snabba utförande av arbete.

Verkstaden erbjuder en rad tjänster för att ta hand om alla dina bilreparationer och underhållsbehov. Deras erfarna tekniker är utbildade för att arbeta med alla typer av bilar och kan lösa problem med allt från motorproblem till bromsar och däck.

En av de bästa sakerna med Laga Bilen i Umeå är deras snabba service. De arbetar effektivt för att se till att du får tillbaka din bil så snabbt som möjligt, samtidigt som de säkerställer att allt arbete är gjort på ett korrekt och professionellt sätt.

Om du söker en pålitlig bilverkstad som erbjuder högkvalitativa tjänster, är Laga Bilen i Umeå verkligen värt att överväga. Med deras goda rykte och höga kundnöjdhet, kan du vara säker på att du kommer att få den bästa servicen för din bil.

Kontakta Laga Bilen i Umeå idag genom att besöka deras webbplats på https://lagabileniumea.se/ för att boka en tid för din nästa bilservice eller reparation. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Formvägen 9B, 906 24 Umeå
Telefonnummer: 90182144
Web: lagabileniumea.se
Tjänster: Bilverkstad

Laga Bilen i Umeå

Öpetider Laga Bilen i Umeå

  • Tisdag : 07 till 19
  • Onsdag : 07 till 16
  • Torsdag : 07 till 19
  • Fredag : 07 till 16
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 07 till 19
  • Hemsida

    Kör dit nu

    90182144

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up