Bilverkstad - La-Wi Motor & Bilcenter AB - Bosch Car Service

La-Wi Motor & Bilcenter AB - Bosch Car Service är en pålitlig bilverkstad belägen på Pumpvägen 3 i Dalby, Skåne. Med en imponerande poäng på 4,8 av 5 från 105 kunder, har företaget bevisat att de är en av de bästa bilverkstäderna i området.

Företaget erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa kunderna att hålla sina bilar i toppskick. Oavsett om det handlar om rutinunderhåll, reparationer eller felsökning, har La-Wi Motor & Bilcenter AB - Bosch Car Service den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra arbetet snabbt och effektivt.

La-Wi Motor & Bilcenter AB - Bosch Car Service är kända för sin höga kvalitet på service och snabbhet när det gäller att utföra arbetet. Kunderna kan lita på att deras bilar kommer att tas om hand på ett professionellt sätt, och att arbetet kommer att utföras så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad, är La-Wi Motor & Bilcenter AB - Bosch Car Service det perfekta valet. Kunderna kan lita på att de kommer att få den bästa servicen till ett rimligt pris.

Om du vill ha mer information om företaget och dess tjänster, besök deras webbplats på https://lawimotor.se/. Här kan du också kontakta dem för att boka en tid för din bil eller för att ställa frågor om deras tjänster. La-Wi Motor & Bilcenter AB - Bosch Car Service är redo att hjälpa dig att hålla din bil i toppskick!

Adress: Pumpvägen 3, 247 50 Dalby
Telefonnummer: 46209990
Web: lawimotor.se
Tjänster: Bilverkstad

La-Wi Motor & Bilcenter AB - Bosch Car Service

Öpetider La-Wi Motor & Bilcenter AB - Bosch Car Service

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  46209990

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up