Bilverkstad - Kurres Bil & Rep

Kurres Bil & Rep är en bilverkstad som ligger på Gräddvägen 23 i Umeå, Västerbotten Län. Med ett betyg på 4,5 av 5 från 80 kunder, är det uppenbart att deras kunder är mycket nöjda med deras goda service och snabba arbete.

De erbjuder ett brett utbud av bilreparationer och underhållstjänster, inklusive motorreparationer, däckservice och bilservice. Deras team av erfarna mekaniker är välutbildade och har den tekniska expertisen som krävs för att utföra alla typer av reparationer på alla typer av fordon.

Med Kurres Bil & Rep kan kunderna känna sig trygga i att deras fordon kommer att återvända till vägen så snabbt som möjligt. De arbetar effektivt och använder bara de bästa verktygen och materialen för att se till att kunderna får högsta kvalitet på service och reparationer.

Om du behöver hjälp med ditt fordon, är Kurres Bil & Rep det perfekta valet. Deras kundtjänst är utmärkt och de kommer att göra allt de kan för att hjälpa dig på ett snabbt och effektivt sätt. För att boka en tid för service eller reparation, ring dem på 090-18 86 80 eller besök deras webbplats https://www.kbr.nu/.

Kurres Bil & Rep är en pålitlig och professionell bilverkstad som alltid strävar efter att ge högsta kvalitet på service och reparationer. De har en stark kundbas och har byggt upp ett gott rykte i Umeå och dess omgivningar. Om du behöver hjälp med ditt fordon, tveka inte att kontakta dem idag!

Adress: Gräddvägen 23, 906 20 Umeå
Telefonnummer: 90188680
Web: kbr.nu
Tjänster: Bilverkstad

Kurres Bil & Rep

Öpetider Kurres Bil & Rep

 • Tisdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Onsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Torsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Fredag : 07 till 12, 13 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 12, 13 till 16
 • Hemsida

  Kör dit nu

  90188680

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up