Bilverkstad och underhåll - LEXUS SERVICE HELSINGBORG

Lexus Service Helsingborg är en bilverkstad som ligger på Bergavägen 23, 254 66 Helsingborg i Skåne. De är specialiserade på bilunderhåll och erbjuder en rad olika tjänster för sina kunder.

Med en hög kundnöjdhet på 5 av 5 poäng, är det tydligt att Lexus Service Helsingborg är en av de bästa bilverkstäderna i området. Kunderna har uppskattat den höga servicenivån och snabbheten med vilken de utför sitt arbete.

Om du behöver service eller underhåll för din bil, är Lexus Service Helsingborg det perfekta valet. De har en erfaren och kunnig personal som är välutbildade inom alla områden av bilreparation och underhåll.

De erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive oljebyte, däckbyte, bromsreparation, motorreparation och mycket mer. Oavsett vilken typ av bil du har eller vilken typ av service du behöver, kommer Lexus Service Helsingborg att kunna hjälpa dig.

Att besöka Lexus Service Helsingborg är enkelt. Du kan ringa dem på 042-16 33 40 för att boka en tid eller besöka deras webbplats på https://www.lexus.se/retailers/lexus-service-helsingborg för mer information. De är öppna för att ta emot dina samtal och frågor, och kommer att göra allt de kan för att hjälpa dig.

Så om du letar efter en pålitlig och erfaren bilverkstad i Helsingborg, behöver du inte leta längre än Lexus Service Helsingborg. Med deras höga kundnöjdhet och omfattande utbud av tjänster, kan du vara säker på att din bil är i goda händer.

Kontakta dem idag för att boka din nästa service eller underhåll. Du kommer inte att bli besviken på deras professionella och pålitliga service.

Adress: Bergavägen 23, 254 66 Helsingborg
Telefonnummer: 42163340
Web: lexus.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

LEXUS SERVICE HELSINGBORG

Öpetider LEXUS SERVICE HELSINGBORG

  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 07:30 till 16:30
  • Tisdag : 07:30 till 16:30
  • Onsdag : 07:30 till 16:30
  • Torsdag : 07:30 till 16:30
  • Fredag : 07:30 till 16:30
  • Lördag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up