Bilverkstad och underhåll - Krooks Bilverkstad

Krooks Bilverkstad - Din Pålitliga Bilpartner

Krooks Bilverkstad är en etablerad bilverkstad som har varit verksam i Skåne i flera år. Belägen på Storgatan 90, 264 31 Klippan, är det enkelt att hitta och nå deras lokaler. De är specialiserade på att erbjuda en omfattande uppsättning bilreparationstjänster och underhållstjänster.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 0435-135 07, är det enkelt att boka en tid för din bil. Krooks Bilverkstad har en hög kundnöjdhet och har fått höga betyg från sina kunder. Med 26 recensioner och en poäng på 4,8 av 5, kan du vara säker på att din bil är i goda händer.

Krooks Bilverkstad är stolta över sin höga servicenivå och snabba arbetstakt. De förstår att tid är värdefullt och att varje minut räknas. Därför arbetar de alltid hårt för att se till att din bil är redo så snabbt som möjligt.

De erbjuder en mängd olika bilreparationstjänster, inklusive motorreparationer, däckbyte, oljebyte och bilservice. De är också specialiserade på att erbjuda underhållstjänster som hjälper till att hålla din bil i toppskick. Oavsett vilken typ av service du behöver för din bil, kan du lita på Krooks Bilverkstad för att leverera det med högsta kvalitet och till konkurrenskraftiga priser.

Så om du behöver en pålitlig bilpartner som kan ta hand om din bil, kontakta Krooks Bilverkstad idag. Besök deras webbplats på https://krooks-bilverkstad.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral för mer information om deras tjänster och för att boka din tid. Du kommer inte bli besviken!

Adress: Storgatan 90, 264 31 Klippan
Telefonnummer: 43513507
Web: krooks-bilverkstad.business.site
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Krooks Bilverkstad

Öpetider Krooks Bilverkstad

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:30 till 16:30
 • Tisdag : 07:30 till 16:30
 • Onsdag : 07:30 till 16:30
 • Torsdag : 07:30 till 16:30
 • Fredag : 07:30 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  43513507

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up