Bilverkstad och underhåll - Hyundai Helsingborg Verkstad

Hyundai Helsingborg Verkstad är en bilverkstad som är belägen på Bergavägen 6 i Helsingborg, Skåne. Deras telefonnummer är 042-38 60 60 och de är specialiserade på bilverkstad och underhåll.

Med en rating på 4 av 5 poäng från kunder, har Hyundai Helsingborg Verkstad bevisat att de levererar god service och snabbhet i sitt arbete. Deras kunder är nöjda med deras förmåga att ta hand om deras bilar och utföra reparationer och underhåll på ett professionellt sätt.

Hyundai Helsingborg Verkstad är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. De arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att kundernas bilar är i bästa möjliga skick. Deras team av erfarna mekaniker är välutbildade och har lång erfarenhet av att arbeta med bilar av alla märken och modeller.

Om du behöver service eller reparationer på din bil, tveka inte att kontakta Hyundai Helsingborg Verkstad. De är redo att hjälpa dig med alla dina bilbehov och kommer att göra allt de kan för att säkerställa att din bil är i toppskick.

Slutligen, om du vill ha en högkvalitativ bilverkstad som är snabb och effektiv, rekommenderar vi att du kontaktar Hyundai Helsingborg Verkstad. Besök deras webbplats på https://www.hyundai.se/aaterforsaljare?locationCategory=workshop&storeCode=22546601v&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb-helsinborg-v för mer information och för att boka en tid för service eller reparationer på din bil.

Adress: Bergavägen 6, 254 66 Helsingborg
Telefonnummer: 42386060
Web: hyundai.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Hyundai Helsingborg Verkstad

Öpetider Hyundai Helsingborg Verkstad

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  42386060

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up