Bilverkstad och underhåll - Bilservice i Kylinge AB (Husbilsspecialisten)

Bilservice i Kylinge AB är en välrenommerad affärsverksamhet som specialiserar sig på husbilar. Beläget på Kylingevägen 20 i Sölvesborg, Blekinge Län, är företaget lättillgängligt för kunder som behöver bilverkstad och underhåll.

Med ett imponerande betyg på 4,8 av 5 från 77 kunder, är det tydligt att Bilservice i Kylinge AB har en stark kundbas som uppskattar deras höga standard på service och snabbhet. Företaget har en pålitlig personal som alltid strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.

Bilservice i Kylinge AB är stolta över att erbjuda en rad tjänster som inkluderar allt från reparationer till underhåll av fordon. Oavsett om det är ett stort eller litet problem, gör företaget allt för att lösa det på ett effektivt och professionellt sätt. De har en bred kunskap om husbilar och är välutrustade för att hantera alla typer av reparationer.

Det som skiljer Bilservice i Kylinge AB från andra bilverkstäder är deras fokus på kundservice. De förstår att kundernas tid är värdefull och strävar efter att utföra arbetet så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Företaget är öppet för att svara på alla frågor och förklara allt som kunden behöver veta om deras bil.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad som kan ta hand om din husbil, rekommenderar vi starkt Bilservice i Kylinge AB. Kontakta dem idag på 0456-303 55 eller besök deras hemsida på www.kylingebil.se för att boka en tid för service eller reparation.

Adress: Kylingevägen 20, 294 93 Sölvesborg
Telefonnummer: 45630355
Web: kylingebil.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Bilservice i Kylinge AB (Husbilsspecialisten)

Öpetider Bilservice i Kylinge AB (Husbilsspecialisten)

 • Måndag : 07:30 till 16:15
 • Tisdag : 07:30 till 16:15
 • Onsdag : 07:30 till 16:15
 • Torsdag : 07:30 till 16:15
 • Fredag : 07:30 till 15
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  45630355

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up