Bilverkstad och underhåll - bilmek-hbg AB

Bilmek-hbg AB är en professionell bilverkstad som är belägen på Godsgatan 1 i Helsingborg, Skåne. De har specialiserat sig på bilunderhåll och reparationer och har varit verksamma i branschen i flera år.

Med en hög kundnöjdhet på 4,7 av 5 poäng, har Bilmek-hbg AB bevisat att de är en av de bästa bilverkstäderna i Helsingborg. De har hjälpt många kunder att lösa sina bilproblem och har alltid strävat efter att ge sina kunder en högkvalitativ service.

En av de största fördelarna med Bilmek-hbg AB är deras snabba och effektiva service. De förstår att tid är en viktig faktor för sina kunder och strävar efter att lösa problemen så snabbt som möjligt.

De erbjuder också ett brett utbud av tjänster, inklusive bilreparationer, underhåll och service. Oavsett om det handlar om en enkel oljebyte eller en mer komplicerad reparation, kan Bilmek-hbg AB hjälpa till.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Helsingborg, är Bilmek-hbg AB det självklara valet. De har många års erfarenhet i branschen och har hjälpt många kunder att lösa sina bilproblem.

Kontakta dem idag på telefonnummer 073-400 10 00 eller besök deras webbplats på http://www.bilmek-hbg.se/ för att boka en tid för din nästa service eller reparation.

Bilmek-hbg AB är kända för sin goda service och snabba arbetstakt. De har en hög kundnöjdhet och är dedikerade till att hjälpa sina kunder på bästa möjliga sätt.

Om du vill ha en pålitlig bilverkstad som du kan lita på, är Bilmek-hbg AB det självklara valet. Besök deras webbplats idag för att boka en tid och upplev deras högkvalitativa service själv.

Adress: Godsgatan 1, 254 64 Helsingborg
Telefonnummer: 734001000
Web: bilmek-hbg.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

bilmek-hbg AB

Öpetider bilmek-hbg AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  734001000

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up