Bilverkstad - Celer AB, Din bilverkstad

Celer AB, Din bilverkstad, är en professionell och pålitlig bilverkstad i Stockholm. Belägen på Tegeluddsvägen 94, 115 28 Stockholm, är det lätt att hitta till denna verkstad som har blivit en favorit bland många bilägare i området.

Med en imponerande betygssiffra på 5 av 5 från fyra nöjda kunder, är det uppenbart att Celer AB lägger stor vikt vid att erbjuda högkvalitativ service. Deras kunder kan alltid räkna med att få den bästa möjliga servicen när de besöker verkstaden.

Celer AB är specialiserade på att erbjuda en rad olika bilreparationstjänster. Deras team av erfarna och kunniga mekaniker är välutrustade för att utföra allt från enkla reparationer till mer komplicerade problem. Oavsett vad som behöver fixas på din bil, kan du lita på att Celer AB kommer att ta hand om det på ett snabbt och effektivt sätt.

En av de stora fördelarna med att välja Celer AB som din bilverkstad är deras snabba service. De förstår att din tid är värdefull och att du inte vill spendera mer tid än nödvändigt på att få din bil reparerad. Därför arbetar de alltid snabbt och effektivt för att få dig tillbaka på vägen så snart som möjligt.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Stockholm, är Celer AB definitivt ett bra val. De har ett starkt rykte för att erbjuda högkvalitativ service till rimliga priser, och deras kunder är alltid nöjda med resultatet.

Kontakta Celer AB idag genom att besöka deras webbplats på http://www.jorgensenbil.se eller ringa dem på 08-661 12 60. De ser fram emot att hjälpa dig med alla dina bilreparationer och underhållsbehov.

Adress: Tegeluddsvägen 94, 115 28 Stockholm
Telefonnummer: 86611260
Web: jorgensenbil.se
Tjänster: Bilverkstad

Celer AB, Din bilverkstad

Öpetider Celer AB, Din bilverkstad

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07:30 till 11, 12 till 16
 • Tisdag: 07:30 till 11, 12 till 16
 • Onsdag: 07:30 till 11, 12 till 16
 • Torsdag: 07:30 till 11, 12 till 16
 • Fredag: 07:30 till 12
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  86611260

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up