Bilverkstad - Bra Verkstad Stockholm AB

Bra Verkstad Stockholm AB är en bilverkstad som är belägen på Artillerigatan 33, i hjärtat av Stockholm. Med ett telefonnummer som är enkelt att komma ihåg, 08-662 98 99, är det enkelt att boka tid och få bilen servad.

De erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa kunderna att hålla sina bilar i toppskick. Från enkla oljebyten till mer komplicerade reparationer, Bra Verkstad Stockholm AB har allt som behövs för att hålla bilarna i bra skick.

Med en 5-stjärnig betyg från 4 kunder, är det uppenbart att Bra Verkstad Stockholm AB har ett rykte om att leverera utmärkt service. Kundnöjdhet är en prioritet för dem, och de arbetar hårt för att säkerställa att varje kund är nöjd med deras arbete.

En av de stora fördelarna med att använda Bra Verkstad Stockholm AB är snabbheten med vilken de utför sitt arbete. De vet hur viktigt det är för kunderna att få sina bilar tillbaka på vägen så snabbt som möjligt, och de arbetar därför effektivt för att se till att bilen är klar så snabbt som möjligt.

Om du letar efter en pålitlig och effektiv bilverkstad i Stockholm, kan du lita på Bra Verkstad Stockholm AB. Med deras utmärkta service och snabba arbete, kan du vara säker på att din bil kommer att vara i de bästa händerna.

Besök deras hemsida på https://www.brav.se för att boka en tid eller för att få mer information om deras tjänster. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Artillerigatan 33, 114 45 Stockholm
Telefonnummer: 86629899
Web: brav.se
Tjänster: Bilverkstad

Bra Verkstad Stockholm AB

Öpetider Bra Verkstad Stockholm AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07:30 till 16
 • Tisdag: 07:30 till 16
 • Onsdag: 07:30 till 16
 • Torsdag: 07:30 till 16
 • Fredag: 07:30 till 15
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  86629899

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up