Bilverkstad - AD Bilverkstad Mikael Alm Bilverkstad AB

AD Bilverkstad Mikael Alm Bilverkstad AB är en pålitlig och effektiv bilverkstad belägen på Smedmästarens väg 6 i Hässleholm, Skåne. Med ett telefonnummer som är enkelt att komma ihåg - 0451-39 08 50 - är det enkelt att boka en tid för service eller reparation.

AD Bilverkstad Mikael Alm Bilverkstad AB har ett rykte om att leverera högkvalitativ service och snabba resultat. Med 40 kunder som har betygsatt verkstaden med en poäng på 4,7 av 5, är det uppenbart att kunderna är nöjda med deras arbete.

AD Bilverkstad Mikael Alm Bilverkstad AB erbjuder en mängd olika tjänster för att hålla din bil i toppskick. Oavsett om du behöver en rutinkontroll eller en större reparation, kan du lita på att deras kunniga och erfarna tekniker kommer att ta hand om ditt fordon på ett professionellt sätt.

Det som verkligen utmärker AD Bilverkstad Mikael Alm Bilverkstad AB är deras engagemang för kundservice. De arbetar hårt för att säkerställa att varje kund känner sig välkommen och bekväm när de besöker verkstaden. De förstår vikten av att ha en pålitlig bil och strävar efter att göra reparationer och service så smidiga och snabba som möjligt.

Om du behöver hjälp med din bil, rekommenderar vi starkt att du kontaktar AD Bilverkstad Mikael Alm Bilverkstad AB. Besök deras webbplats på https://mikaelalm.se/ för mer information och för att boka en tid för service eller reparation. Vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med deras arbete och kundservice.

Adress: Smedmästarens väg 6, 281 50 Hässleholm
Telefonnummer: 451390850
Web: mikaelalm.se
Tjänster: Bilverkstad

AD Bilverkstad Mikael Alm Bilverkstad AB

Öpetider AD Bilverkstad Mikael Alm Bilverkstad AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  451390850

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up