Bilverkstad - AD Bilverkstad Malmlings Bil AB

AD Bilverkstad Malmlings Bil AB är en pålitlig bilverkstad belägen på Ovangårdsvägen 20 i Säter, Dalarna. Med ett telefonnummer på 0225-517 40 är det enkelt att nå dem för att boka tid för service eller reparation av din bil.

Den här verkstaden är specialiserad på att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. De har fått ett högt betyg på 4,7 av 5 från 55 kunder som har använt deras tjänster. Detta visar på deras dedikation och engagemang för att ge kunderna den bästa möjliga servicen.

AD Bilverkstad Malmlings Bil AB är kända för sin snabba och effektiva service. De förstår att tid är värdefullt för kunderna och strävar efter att utföra sitt arbete så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet. Detta är en av anledningarna till att kunderna återvänder till dem gång på gång.

Verkstaden erbjuder en mängd olika tjänster för att möta behoven hos sina kunder. Oavsett om det är en rutinmässig service eller en mer omfattande reparation, kan du lita på att AD Bilverkstad Malmlings Bil AB kommer att göra ett utmärkt jobb. De har den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att arbetet utförs på rätt sätt.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad som ger högkvalitativ service och snabba resultat, tveka inte att kontakta AD Bilverkstad Malmlings Bil AB. Du kan besöka deras webbplats på https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-avesta/verkstaeder/malmlings-bil för mer information om deras tjänster och för att boka tid för din bil.

AD Bilverkstad Malmlings Bil AB är det självklara valet för alla som söker efter en verkstad som ger högkvalitativ service, snabba resultat och en dedikerad personal. Kontakta dem idag för att boka din nästa service eller reparation.

Adress: Ovangårdsvägen 20, 783 34 Säter
Telefonnummer: 22551740
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

AD Bilverkstad Malmlings Bil AB

Öpetider AD Bilverkstad Malmlings Bil AB

 • Måndag : 07 till 12:30, 13:30 till 17
 • Tisdag : 07 till 12:30, 13:30 till 17
 • Onsdag : 07 till 12:30, 13:30 till 17
 • Torsdag : 07 till 12:30, 13:30 till 17
 • Fredag : 07 till 13
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  22551740

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up