Bilvård - Kristianstads Plusbilar AB

Kristianstads Plusbilar AB är en bilvårdsfirma som har varit verksam på Fäladsgatan 4 i Kristianstad i Skåne i många år. Företaget har en stark kundbas som har gett det höga betyg på 4,7 av 5 poäng.

Företaget är specialiserat på bilvård, och det är känt för sin goda service och snabba arbetstakt. De använder de senaste teknikerna och högkvalitativa produkter för att se till att kundernas bilar är rena och glänsande.

Kristianstads Plusbilar AB är mycket stolta över att ha en lojal kundbas som har rekommenderat deras tjänster till andra. Företaget har en passion för att göra kunderna nöjda och att alltid leverera högkvalitativ service.

De erbjuder en rad olika bilvårdstjänster som inkluderar tvätt, polering, vaxning, fälgrengöring, invändig rengöring och mycket mer. De är experter på att ta hand om alla typer av bilar och de använder sig av de senaste teknikerna för att se till att kundernas bilar ser ut som nya igen.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilvårdsfirma i Kristianstad, är Kristianstads Plusbilar AB det perfekta valet. De är kända för sin goda service och snabba arbetstakt, och de kommer alltid att göra sitt bästa för att se till att du är nöjd med deras tjänster.

Så om du behöver bilvårdstjänster i Kristianstad, tveka inte att kontakta Kristianstads Plusbilar AB på telefonnummer 073-777 74 46 eller besök deras hemsida på https://www.kspb.se/. Du kommer inte att bli besviken på deras högkvalitativa service och deras passion för att göra kunderna nöjda.

Adress: Fäladsgatan 4, 291 59 Kristianstad
Telefonnummer: 737777446
Web: kspb.se
Tjänster: Bilvård

Kristianstads Plusbilar AB

Öpetider Kristianstads Plusbilar AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 09 till 18
 • Tisdag : 09 till 18
 • Onsdag : 09 till 18
 • Torsdag : 09 till 18
 • Fredag : 09 till 18
 • Lördag : 10 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  737777446

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up