Bilverkstad och underhåll - Carfix

Carfix är en bilverkstad belägen på Järnvägsgatan 36, 434 41 Kungsbacka i Halland Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 0300-32 25 00 - är det enkelt att boka tid för service och underhåll.

Carfix erbjuder högkvalitativ bilservice och underhåll för alla typer av fordon. Med deras expertis och erfarenhet kan kunderna vara säkra på att deras bil är i goda händer. Flera kunder har redan gett Carfix högsta betyg - 5 av 5 poäng - vilket visar på deras förmåga att leverera utmärkt service.

Carfix är kända för att vara snabba och effektiva när det gäller att utföra arbetet. De förstår att kundernas tid är värdefull och arbetar därför hårt för att se till att deras bilar är klara i tid. De är också mycket noggranna och uppmärksamma på detaljer, vilket garanterar att varje jobb utförs på bästa möjliga sätt.

Carfix erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive bilservice och underhåll. Deras skickliga tekniker kan hantera allt från oljebyte och däckbyte till mer komplicerade reparationer. Oavsett vad kunderna behöver hjälp med kan de lita på att Carfix kommer att leverera.

Om du behöver bilservice eller underhåll är Carfix det självklara valet. Med deras högkvalitativa service, snabba arbetstakt och noggrannhet kan du vara säker på att din bil kommer att vara i utmärkt skick. Besök deras webbplats på http://www.carfixbilskador.se/ för att boka tid idag!

Adress: Järnvägsgatan 36, 434 41 Kungsbacka
Telefonnummer: 300322500
Web: carfixbilskador.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Carfix

Öpetider Carfix

  • Måndag : 07 till 16
  • Tisdag : 07 till 16
  • Onsdag : 07 till 16
  • Torsdag : 07 till 16
  • Fredag : 07 till 16
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Hemsida

    Kör dit nu

    300322500

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up