Bilverkstad och underhåll - Bullcars Bilverkstad Bålsta

Bullcars Bilverkstad Bålsta är en pålitlig bilverkstad som erbjuder en rad olika tjänster för att hålla din bil i toppskick. Beläget på Verkstadsvägen 2a, 746 40 Bålsta i Uppsala Län, är det lätt att hitta och nå med bil eller kollektivtrafik. För att boka tid eller få mer information kan du ringa dem på telefonnummer 070-768 20 47.

Bullcars Bilverkstad Bålsta har ett gott rykte bland sina kunder. Fem personer har gett dem högsta betyg, 5 av 5 poäng. Detta beror på deras höga standard och utmärkta service. De är snabba och effektiva i sitt arbete och ser till att du får tillbaka din bil så snart som möjligt.

Deras tjänster inkluderar allt från enklare reparationer till omfattande underhåll. De är specialiserade på att arbeta med alla typer av bilar och använder bara de bästa verktygen och teknikerna för att säkerställa att din bil fungerar som den ska.

Bullcars Bilverkstad Bålsta är stolta över att kunna erbjuda en högkvalitativ service till sina kunder. De är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa dig att ta hand om din bil. De kommer att ge dig råd om hur du kan förebygga problem och hålla din bil i toppskick.

Om du behöver en pålitlig och professionell bilverkstad, är Bullcars Bilverkstad Bålsta det perfekta valet för dig. De erbjuder enastående service och har ett gott rykte bland sina kunder. För att boka tid eller få mer information, besök deras webbplats på https://www.bullcars.se/.

Adress: Verkstadsvägen 2a, 746 40 Bålsta
Telefonnummer: 707682047
Web: bullcars.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Bullcars Bilverkstad Bålsta

Öpetider Bullcars Bilverkstad Bålsta

 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  707682047

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up