Bilverkstad och underhåll - FORSBERGS BIL - Citroën Service

FORSBERGS BIL - Citroën Service är en bilverkstad och underhållsföretag som är beläget på Maskinvägen 14 i Skellefteå, Västerbotten Län. Företaget har varit verksamt i många år och har ett gott rykte när det gäller att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder.

Telefonnumret till FORSBERGS BIL - Citroën Service är 0910-71 07 77. Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive bilverkstad och underhåll. Oavsett vilken typ av bil du har, kan du vara säker på att FORSBERGS BIL - Citroën Service har den kunskap och erfarenhet som krävs för att ta hand om dina behov.

De två kunder som har betygsatt företaget har gett det högsta betyget på 5 av 5 poäng. Detta visar på den höga kvaliteten på tjänsterna som erbjuds av FORSBERGS BIL - Citroën Service. Kunderna är mycket nöjda med den snabba och effektiva servicen som de får från företaget.

Om du söker efter en pålitlig och erfaren bilverkstad och underhållsföretag, rekommenderar vi starkt FORSBERGS BIL - Citroën Service. De har ett gott rykte för att erbjuda högkvalitativ service och är alltid redo att hjälpa sina kunder på bästa sätt. Så, om du vill ha den bästa servicen för din bil, kontakta FORSBERGS BIL - Citroën Service genom att besöka deras webbplats på https://www.citroen.se/om-citroen/kontakta-oss/hitta-aterforsaljare-eller-verkstad.html.

Adress: Maskinvägen 14, 931 37 Skellefteå
Telefonnummer: 910710777
Web: citroen.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

FORSBERGS BIL - Citroën Service

Öpetider FORSBERGS BIL - Citroën Service

  • Tisdag : 07 till 17
  • Onsdag : 07 till 17
  • Torsdag : 07 till 17
  • Fredag : 07 till 17
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 07 till 17
  • Hemsida

    Kör dit nu

    910710777

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up