Bilverkstad och underhåll - FordonsSystem i Stockholm AB

FordonsSystem i Stockholm AB är en pålitlig och professionell bilverkstad som är belägen på Dumpervägen 6, 142 50 Skogås i Stockholm. Med ett telefonnummer på 08-400 296 96 är det enkelt att komma i kontakt med dem för att boka en tid för underhåll eller reparation av din bil.

Företaget har en imponerande kundnöjdhet, med en poäng på 15 av 5 från 4,4 kunder. Detta bevisar deras höga standard när det kommer till kvalitet och service. De är stolta över att ha en lojal kundbas som återkommer till dem för deras bilbehov.

FordonsSystem i Stockholm AB erbjuder en rad olika tjänster för att hålla din bil i toppskick. Deras bilverkstad är utrustad med den senaste tekniken och deras team av mekaniker är erfarna och kunniga. De kan ta hand om allt från en enkel oljebyte till en mer omfattande reparation.

Det som verkligen skiljer FordonsSystem i Stockholm AB från andra bilverkstäder är deras fokus på snabbhet och effektivitet. De förstår att din tid är värdefull och därför arbetar de alltid så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet. De är stolta över att kunna erbjuda en snabb och smidig service som gör det enkelt för dig att ta hand om din bil.

Så om du behöver en pålitlig bilverkstad i Stockholm, tveka inte att kontakta FordonsSystem i Stockholm AB. Besök deras webbplats på https://fordonssystem.com/ för att boka din nästa service eller reparation. De ser fram emot att hjälpa dig att hålla din bil i toppskick!

Adress: Dumpervägen 6, 142 50 Skogås
Telefonnummer: 840029696
Web: fordonssystem.com
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

FordonsSystem i Stockholm AB

Öpetider FordonsSystem i Stockholm AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 15
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  840029696

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up