Bilverkstad och underhåll - Kenneths Bilteknik AB

Kenneths Bilteknik AB är en bilverkstad som är belägen på Industrivägen 3 i Mullsjö, Jönköping Län. De är specialiserade på bilunderhåll och har ett telefonnummer som du kan nå dem på: 0392-131 10.

Deras kunder har betygsatt dem med en poäng på 4,6 av 5, vilket visar på den höga kvaliteten på deras tjänster. Kenneths Bilteknik AB är kända för sin goda service och snabbhet i utförandet av arbetet.

De har ett brett utbud av tjänster som inkluderar allt från service och reparation till däckbyte och felsökning. De har också specialiserat sig på att arbeta med olika bilmärken, vilket gör att de kan ta hand om alla typer av fordon.

Kenneths Bilteknik AB är en pålitlig och pålitlig bilverkstad som alltid sätter kundernas behov i första hand. De har ett team av erfarna tekniker som är välutbildade och har den senaste tekniken för att säkerställa att ditt fordon är i toppskick.

Om du behöver hjälp med ditt fordon, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Kenneths Bilteknik AB. De är en av de mest pålitliga och professionella bilverkstäderna i området och kommer att se till att ditt fordon är i gott skick på nolltid.

Besök deras webbplats http://www.kennethsbilteknik.se/ för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för ditt fordon. Du kommer inte att bli besviken på deras högkvalitativa service och snabba utförande av arbetet.

Adress: Industrivägen 3, 565 33 Mullsjö
Telefonnummer: 39213110
Web: kennethsbilteknik.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Kenneths Bilteknik AB

Öpetider Kenneths Bilteknik AB

  • Måndag : 07 till 17
  • Tisdag : 07 till 17
  • Onsdag : 07 till 17
  • Torsdag : 07 till 17
  • Fredag : 07 till 17
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Hemsida

    Kör dit nu

    39213110

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up