Bilverkstad och underhåll - Karosslackering&rekond

Karosslackering & rekond är en bilverkstad som är belägen i Stockholm på Missionsvägen 60, 167 33 Bromma. De erbjuder högkvalitativ bilverkstad och underhållstjänster som utförs av skickliga och erfarna tekniker. Kundnöjdhet är deras högsta prioritet och de strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar.

Med en poäng på 4,2 av 5 från 118 kunder har Karosslackering & rekond etablerat sig som en av de mest pålitliga bilverkstäderna i Stockholm. De har byggt ett rykte för att leverera snabb och effektiv service till sina kunder.

Karosslackering & rekond erbjuder en mängd olika tjänster som inkluderar allt från enkel felsökning till mer komplexa reparationer. Deras skickliga tekniker arbetar med de senaste verktygen och utrustningen för att säkerställa att alla reparationer utförs på ett professionellt och effektivt sätt.

De är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till konkurrenskraftiga priser. De förstår att bilreparationer kan vara kostsamma och därför strävar de alltid efter att erbjuda sina kunder de mest kostnadseffektiva lösningarna på marknaden.

Karosslackering & rekond är stolta över att ha en kundorienterad inställning och de förstår vikten av att hålla sina kunder informerade under hela reparationen. De är alltid tillgängliga för att svara på eventuella frågor eller bekymmer som kunderna kan ha.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Stockholm, rekommenderar vi starkt Karosslackering & rekond. Besök deras webbplats http://www.minbil.se för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för din nästa bilservice.

Adress: Missionsvägen 60, 167 33 Bromma
Telefonnummer: 868404450
Web: minbil.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Karosslackering&rekond

Öpetider Karosslackering&rekond

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 17
 • Tisdag: 07 till 17
 • Onsdag: 07 till 17
 • Torsdag: 07 till 17
 • Fredag: 07 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  868404450

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up