Bilverkstad - Kungsbacka Bilcentrum AB

Kungsbacka Bilcentrum AB är en bilverkstad som ligger på Tölöleden 2, 434 39 Kungsbacka i Halland Län. De har en fantastisk rykte för att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder.

Med ett imponerande betyg på 4,4 av 5 från 134 kunder, kan man säga att Kungsbacka Bilcentrum AB har gjort ett bra jobb med att leverera på sitt löfte om god service.

En av de stora fördelarna med Kungsbacka Bilcentrum AB är deras snabba och effektiva arbete. De förstår att tid är pengar för sina kunder, och de arbetar hårt för att se till att varje kund får den snabbaste och mest effektiva servicen möjligt.

Om du letar efter en bilverkstad som verkligen bryr sig om sina kunder och deras fordon, så är Kungsbacka Bilcentrum AB definitivt ett bra val. De har en lång historia av att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder, och de är alltid redo att hjälpa till med alla dina bilreparationer och underhållsbehov.

Om du vill lära dig mer om Kungsbacka Bilcentrum AB och deras tjänster, besök deras webbplats på http://www.kbabilcentrum.se/. Du kan också nå dem på telefonnummer 0300-56 20 30 för att boka en tid för din bilreparation eller underhåll.

Kungsbacka Bilcentrum AB är ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och snabb bilverkstad. Kontakta dem idag för att ta reda på hur de kan hjälpa dig att ta hand om din bil på bästa sätt!

Adress: Tölöleden 2, 434 39 Kungsbacka
Telefonnummer: 300562030
Web: kbabilcentrum.se
Tjänster: Bilverkstad

Kungsbacka Bilcentrum AB

Öpetider Kungsbacka Bilcentrum AB

  • Måndag : 07:30 till 18
  • Tisdag : 07:30 till 18
  • Onsdag : 07:30 till 18
  • Torsdag : 07:30 till 18
  • Fredag : 07:30 till 18
  • Lördag : 11 till 14
  • Söndag : Stängt
  • Hemsida

    Kör dit nu

    300562030

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up