Bilverkstad - Kungälv Solfilmcenter

Kungälv Solfilmcenter är en bilverkstad belägen på Johans väg 1, 438 93 Landvetter i Västra Götaland. Med ett betyg på 4,8 av 5 från 122 kunder kan man vara säker på att man får en hög kvalitet på servicen som erbjuds.

De som arbetar på Kungälv Solfilmcenter är kända för att vara snabba och effektiva i sitt arbete. De har en bred kunskap om bilar och kan hjälpa till med allt från enkla reparationer till mer komplicerade problem.

En av de mest efterfrågade tjänsterna som erbjuds av Kungälv Solfilmcenter är installation av solfilm. Detta är en populär tjänst som många bilägare väljer att utnyttja. Solfilmen hjälper till att skydda interiören i bilen från solens skadliga strålar samtidigt som det ger en snygg och modern look.

Utöver solfilm kan Kungälv Solfilmcenter hjälpa till med allt från däckbyte till oljebyte. De har även specialiserat sig på att utföra service på bilar från olika märken. Oavsett vilket märke din bil är så kan du vara säker på att du får den hjälp som du behöver på Kungälv Solfilmcenter.

Om du behöver hjälp med din bil så är Kungälv Solfilmcenter det rätta valet. De är snabba, effektiva och kunniga. Du kan enkelt nå dem på telefonnummer 031-91 82 97 eller besöka deras webbplats http://www.biltjanst.com/ för mer information.

Kontakta Kungälv Solfilmcenter idag för att få den hjälp som du behöver för din bil. Du kommer inte att bli besviken på den höga kvaliteten på servicen som erbjuds.

Adress: Johans väg 1, 438 93 Landvetter
Telefonnummer: 31918297
Web: biltjanst.com
Tjänster: Bilverkstad

Kungälv Solfilmcenter

Öpetider Kungälv Solfilmcenter

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 17:30
 • Tisdag: 07 till 17:30
 • Onsdag: 07 till 17:30
 • Torsdag: 07 till 17:30
 • Fredag: 07 till 14
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  31918297

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up